05.06.2020 година
1564339898.swf
З
аболявания на храносмилателната система
  1997  |   0  
Картофи с шунка
Продукти: (за 4 порции)

• 800 г картофи
• 250 г шунка
• 2 яйца
• 50мл прясно мляко
• сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме картофите в подсолена вода. Обелваме ги и ги нарязваме на кръгчета. Отделно прекарваме шунката през месомелачка.

В намаслена и поръсена с галета тавичка нареждаме последователно пластове картофи и шунка, като най-отгоре завършваме с картофи.

Разбиваме яйцата с млякото и малко сол, заливаме ястието и запичаме в умерено загрята фурна.
11.05.2010 г. / recepty.bg
Коментари (0)

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020