Кулинарни рецепти » Треска с червено вино

 Треска с червено вино

Продукти: (за 4 порции)

• 800 г филе от треска
• 2 глави лук
• 150 г гъби
• 1 ч.ч. червено вино
• 2-3 с.л. олио
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме лука и гъбите на парченца и ги запържваме в сгорещеното олио. Прибавяме нарязаната на порции риба, наливаме виното, подправяме с черен пипер и сол и печем в умерена фурна, докато рибата омекне.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Пилешка каша с гъби

Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...

Солени пурички

Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...

Мусака от чушки

Продукти: • 1 кг чушки • 200 г сирене • 3-4 яйца • 2 с.л. брашно • 2 ч.ч. прясно мляко • 1 к.ч. олио • магданоз • черен пипер • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушкит...

Фондю

Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...

Начало