Градина »

 

Автор:

Още от :

Представяме Ви:

Ажгон – що е то?

Ажгонът, наричан и ароматен айован, е познат в много страни заради силния си аромат и остър вкус. Отглежда се културно от най-ранни времена. Родината му е Азия. Използват се предимно свежите и сушенит...

Гъстите лехи повече страдат от болести

В справочниците пише: Правилно подреждайте зеленчуковите посеви. Но не е обяснено как се прави това. Много често градинарите се провалят при отглеждането на много зеленчукови култури именно заради пре...

Компост се прави и в тристранна призма

Един от най-ефективните методи за производство на компост е използването на тристранна мрежеста призма. Това лесно за изработка съоръжение се състои от метална мрежа и три тръби, забити в земята. В хо...

Калемите да са от южната страна на короната

С резитбата на овощните дръвчета можете да подберете и калеми за облагородяване. За предпочитане са добре развитите и разположени от южната страна на короната клончета с нормално развити растежни пъпк...

Начало