Почистваме от загнилите места различни сортове ябълки и ги настъргваме на едро ренде или ги нарязваме много ситно. Заливаме ги с вряла вода, така че да ги покрие и оставяме да ферментират няколко дни. Прецеждаме сока и го разливаме в бутилки, чиито гърла завързваме с марля. Така оцетът ферментира още десетина дни. После прецеждаме течността през гъста марля и я наливаме в сухи и чисти бутилки. В останалата ябълкова каша можем да долеем малко вода и да я оставим да ферментира. Този оцет ще бъде
малко по-слаб от първия.
Ледена пяна Прoдукти: 4 яйца, 2 к.ч. захар, 1 с.л. нескафе, 1 к.ч. прясно мляко, 40 г натурален шоколад, 2 с.л. ром, 30 г краве масло, 1 кофичка сладка сметана. Нaчин на приготвяне: Разделям...
Щом прецъфтят лалетата, веднага цветовете им трябва да се отрежат, за да не се даде възможност за образуване на семена, което силно затормозява развитието на нови луковици, а също така и възстановяван...
Никакви паяжини в ъглите, безупречен под, лъснати до блясък мебели... И още, и още... Въпреки все по-усъвършенстваните уреди и обещаващите все по-големи чудеса продукти за почистване, поддържането на ...
Имате дъщеря на 13 - 14 - 15 години, която със сигурност прави всевъзможни опити да овладее изкуството на грима. Кой знае какви умения и усилия не са й нужни - върху нейната гладка и свежа кожа резулт...