Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 20. Излиза на 28 септември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 20. Излиза на 28 септември (петък)

В броя: Ловджийска салата, Чаламада, Дунавска салата, Мезе от чорбаджийски чушки, Червени чушки с моркови, Салата “Ропотамо”, Салата от зелени доматчета, Градинарски борш, Бамя по килифаревски, Салата от пържени камби, Мусака от чушки, Рулца от свински джоланчета, Яхния от дюли, Бърза манджа със зелени домати, Вегетарианска попска яхния, Селска манджа, Прясно зеле по ловджийски, Пилешки бутчета с патладжани, Крокети с кренвирши, Телешки ребра с брюкселско зеле, Гълъбово гнездо, Пълнени дюли, Калугерска плакия, Пържени телешки рулади, Овчарски гювеч, Огретен от бамя и маслини, Пирожки с извара, Ванилови кифлички и още 90 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Консервиране на зеле

Кисело зеле на глави Прoдукти: 30-35 кг зеле, 1,250 кг сол, 25 л вода Нaчин на приготвяне: Избираме зелки с тегло над 1 кг, почистваме ги от външните листа и цепваме кочаните на кръст...

Трявна сред килим от цветя

Трявна е град, израснал сякаш от недрата на Балкана. Град граден и доизграждан от изкусни майстори строители, дърворезбари и градинари, от духовно извисени личности, разположен в средата на родината, ...

Как да се лекуваме с грах?

Грахът е древно културно растение, известно от 4 в. преди н.е. Учените считат за негова родина Крим, Кавказ, Средна Азия и Иран. По тези места и днес се среща диворастящ грах. Вероятно той е бил култи...

Консервиране на телешко месо

Говежди суджук Прoдукти: 10 кг говеждо месо, 220 г сол, 5 г селитра, 5 г захар, 30 г кимион, 30 г черен пипер, 30 г червен пипер Нaчин на приготвяне: Нарязваме говеждото месо на парчета от 50-1...

Начало