07.06.2023 година
1564339898.swf
М
ода и красота
 17888 |  0 
Прическа според формата на лицето
Изострена брадичка, широки челюсти, пухкави бузи - вземете предвид формата и особеностите на лицето си, когато си избирате прическа. Само тогава тя ще е в състояние да подчертае индивидуалното ви излъчване, да прикрие дефектите и да накара целия свят да види най-хубавото във вас.

Масивна брадичка

Филираният бретон, стигащ до средата на челото, омекотява изражението на лицето и създава идеален баланс с брадичката.

Квадратна брадичка

Разделете косата си със среден или разположен съвсем леко встрани път. Добре е тя да бъде сравнително дълга и пригладена с преса.

Остра брадичка

Ориентирайте се към дълга до раменете коса с изтънени и извити навътре краища. Пътят трябва да е страничен и сравнително дълбок, чак до темето.

Овално лице

Фризьорите ви препоръчват да носите косата си къса и силно филирана, със закачливо стърчащи кичури, Прическата се стилизира лесно с помощта на гел,

Кръгло лице

Ще го удължите визуално, като навиете косата си на къдрици, които да падат меко от двете страни на прокарания в средата път.

Високо чело

Подстрижете се късо отзад и встрани, а бретона оставете по-дълъг и въздушен, за да закрива веждите.

Издължено лице

Прическата има повече обем в горната част на главата и по този начин уравновесява лицето. Отзад и встрани косата е подстригана късо и изтънена, за да се открият ушите.

Тясно лице

Оформете косата си в късо каре. Страничните му кичури трябва да са подстригани до средата на бузите, за да придадат повече обем,

Квадратно лице

Стъпаловидно оформената коса със сресан настрани бретон стои чудесно на широки лица с изпъкна ли скули, Добре е от едната страна на главата тя да се прибере зад ушите, а от другата да се спусне върху бузата,

Широки челюсти

Отдайте предпочитанията си на асиметричните прически, които ще подчертаят нестандартния ви чар.
18.08.2010 г. / Снежана Кънева

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2023