Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 2

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 2
Излиза на 10 февруари (петък)

В броя: Домашна баклава, Шоколадов салам, Домашна сметанова торта, Пандишпанови пасти, Крем-пита, Целувчена торта с портокали, Кекс без масло, Напудрено негърче, Гол тиквеник, Шоколадов сладкиш с мед, Сладкиш с карамел, Бързо руло с бишкоти, Пай с череши, Лешников пудинг, Млечно парфе, Портокалово суфле, Сладкиш с бисквити и яйчен крем, Мангафиш, Руло с праскови, Бърз яйчен десерт, Крем “Шарлота” с портокал, Двуцветен мус, Домашно суфле, Парфе с компот от кайсии, Десерт без захар, Крем от грис със шоколадова глазура, и още 100 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Умеем ли да дишаме правилно?

Може би се чувствате напрегнати или пък отпуснати и уморени? Мнозина не знаят, че често причината за това е неправилното, повърхностно дишане. Чистият въздух е необходим, за да се чувствате физичес...

Цветя в кухнята

В кухнята, често наричана домашна лаборатория, винаги цари суета. Тук без стайни растения е просто невъзможно - те освежават въздуха, създават уют или просто радват очите. А добре подбраните саксии и ...

От какво се нуждае тибухинaта

Тибухинaта (Tibouchina urvilleаna) е род, произхождащ от тропическите области на Америка, който включва около 200 вида. Известен е още и под синонима лазиандра. В Бразилия се оформя като висок до 6 м ...

Да направим шницел

Виенски шницел Продукти за 4 порции: 600 г телешко месо от бута, 2 яйца, прясно мляко, брашно, галета, олио, сол, мазнина за пържене, Нaчин на приготвяне: Отрязваме 4 шницела от бута /не тря...

Начало