Още рецепти » Отглеждане на праскови

 Отглеждане на праскови

Плодовете на прасковата са едни от най-предпочитаните за прясна консумация. Със своя привлекателен външен вид, отлични вкусови качества и богато съдържание на захари, органични киселини, минерални соли, витамини и други ценни съставки този плод неизменно присъства на нашата трапеза.

Отглеждане на праскови

Отглеждането на праскови не е сложно, но си има своите тънкости. Книгата ще ви даде основните познания, които са ви необходими за отглеждането на това скъпоценно дръвче. Тук ще намерите ценна информация за най-разпространените сортове в България, достъпно описание на важните агротехнически мероприятия, болестите, неприятелите и растителната защита.
В книгата е отделено специално внимание на пресаждането на прасковите, както и на резитбата и оформянето на короната на дръвчетата.

Откъде може да се закупи?

„Отглеждане на праскови” можете да намерите както в книжарниците, така и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Ако желаете да закупите книгата направо от издателството, обадете се на тел 02/975 2013 или 02/975 2024.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Есенни супи

Крем супа “Свеж тен” Продукти за 4-5 порции: 3-4 картофа, 4 моркова, 1 ябълка, 1 малка главичка червен лук, 1 резен целина, 1 резен червено цвекло, 30 г краве масло, 1 ч.ч. сметана, 4 с.л. овесе...

Китайското градинско изкуство

Ландшафтният дизайн в Китай винаги се е смятал за изкуство. Създателите на градини в своите идеи и принципи са се ръководили от традиционните ценности на обществото и философските школи, позовавай...

Сладките напитки и хлапетата

В днешно време децата и тийнейджърите консумират повече безалкохолни напитки от всякога. Увеличеният прием на подсладени питиета се свързва от много изследвания с покачването на процента на детско зат...

Рози огряват балкона

Роза в саксии! Мечта или реалност? Освен да украсява паркове, градини и арки, да цъфти в крайпътни алеи и масиви, да я произвеждат за рязан цвят и розово масло, царицата на цветята вече се налага и ка...

Начало