Още рецепти » Вестник за градината, брой 39.Излиза на 27 септември (сряда)

 Вестник за градината, брой 39.Излиза на 27 септември (сряда)


В броя:
• Искате ли да берете домати през декември?
• Кога и как да оберем винените сортове грозде
• Хубавата анасонлийка е двойно препечена
• Как се приготвя почва за стайните растения
• Горчиво гниене напада плодовете
• Дойде време да размножите лилиумите
• Болести се промъкват от градината в мазето
• Елегантната нолина е гордост за всяка домакиня
• Пазете зелките от голямата зелева пеперуда
• Фейхоя вече се среща и в българските градини
• Сложете Така на перваза
• Сложете манетията върху мокра подложка
• Време е да засадите гарванския лук
• Ще се влюбите в номохариса от пръв поглед
• Доведете краставичната трева в кухнята

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Как да подберем цветята у дома

Във въздуха на нашите жилища и офиси се намира голямо количество микроорганизми и вредни вещества. Дишаме лак, бои, изпарения от мебелите и работещата техника, никотин, пластмаса и др. Разбира се из...

Алое - зеленият лекар

Алоето (Aloe) от семейство Лилиеви (Liliaceae) е родом от тропическите области на Африка, остров Мада-гаскар и Арабския полуостров. Родът е представен от повече от 350 вида многогодишни сукуленти с ра...

Как да сготвим джолан

Джолан с кисело зеле Прoдукти: 1 свински джолан, 800 г кисело зеле, 1 глава лук, 200 г бекон, 1 ч.ч. сухо бяло вино, 2 с.л. свинска мас, 2-3 зърна бахар, 2-3 зърна хвойна, черен пипер, сол. ...

Глицинията - водопад в лилаво

Украсете градината си с едно от най-декоративните увивни растения - глицинията. Тя е високо ценена както поради обилния продължителен цъфтеж, така и заради свежата тъмно зелена листна маса. Измежду ли...

Начало