Още рецепти » Вестник за градината, брой 39.Излиза на 27 септември (сряда)

 Вестник за градината, брой 39.Излиза на 27 септември (сряда)


В броя:
• Искате ли да берете домати през декември?
• Кога и как да оберем винените сортове грозде
• Хубавата анасонлийка е двойно препечена
• Как се приготвя почва за стайните растения
• Горчиво гниене напада плодовете
• Дойде време да размножите лилиумите
• Болести се промъкват от градината в мазето
• Елегантната нолина е гордост за всяка домакиня
• Пазете зелките от голямата зелева пеперуда
• Фейхоя вече се среща и в българските градини
• Сложете Така на перваза
• Сложете манетията върху мокра подложка
• Време е да засадите гарванския лук
• Ще се влюбите в номохариса от пръв поглед
• Доведете краставичната трева в кухнята

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Картините вкъщи

Няма строги правила за домашното аранжиране на картини, рисунки и фотографии - постъпете, както ви харесва, доверявайки се на интуицията си. Съществуват обаче някои тънкости, с чиято помощ ще постигне...

Килимът на цветята в Брюксел

1971 година се счита за годината, когато за първи път е създаден цветен килим на прочутия Голям площад (Grand Place) в центъра на Брюксел. Килимът е проектиран и изработен от ландшафтния архитект Е. С...

Как да сготвим калмари

Панирани калмари Прoдукти: 8 калмара, 4 с.л. галета, 2 яйца, 1/2 ч.ч. олио. Нaчин на приготвяне: Почистваме и измиваме калмарите. Нарязваме ги на парчета, които потапяме последователно в галет...

Агнешко печено

Агнешко с ориз на фурна Прoдукти: 1 кг обезкостено агнешко месо /цяло парче/, 3 глави лук, 1 к.ч. ориз, 1 к.ч. олио, 2-3 стръкчета пресен девисил, сол. Нaчин на приготвяне: Сваряваме цялото пар...

Начало