Начало

За контакти

ИК Булхерба ООД
Адрес:

гр. София 1799, п.к. 17
Тел.: 02/ 975 20 24; 975 20 13
Факс:02/ 975 20 04
Е-mail: recepty@bulherba.net

Представяме Ви:

Основни правила за резитба на прасковата

Характерна особеност на прасковата е, че всяка година залага много повече плодни пъпки и се претоварва с плодове. Това налага всяка година да се извършват много силни резитби за плододаване. Оставени без резитба, дърветата формира...

Какво да приготвим с круши

Пиле с круши Прoдукти: 300 г печено пилешко месо, 1-2 круши, 1 морков, 1 червена чушка, 1 зелена салата, 1 с.л. брашно, 30 г краве масло, 1 ч.л. мед, 2 с.л. соев сос, черен пипер, сол, олио за пържене. Нaчин на приготвяне:...

Ястия с праз

Кюфтета от праз Продукти за 4 порции:1 кг праз, 300 г картофи, 50 г кашкавал, 2 яйца, 2-3 с.л. галета, черен пипер, сол, олио за пържене. Нaчин на приготвяне: Задушаваме праза в олиото. Правим пюре от сварените картофи, ...

Как се полагат течните тапети

Напоследък този вид мазилка стана особено актуална. Течните тапети представляват съчетание от натурално целулозно влакно и лепилно свързващо вещество с добавка на оцветители. Имат немалко преимущества: нанасят се бързо, лесно, бе...

Начало