Продукти:
• 4 големи домата
• 4 яйца
• 6-8 с.л. майонеза
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме доматите на резени, но не докрая, а да останат съединени.
Сваряваме яйцата твърдо, обелваме и ги нарязваме на кръгчета. Посоляваме и ги пъхаме между доматените резени. Заливаме с майонезата и поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти: • 500 г кайма /смес/ • 150 г бекон • 2 яйца • 2 с.л. олио • 1 глава лук • 3-4 скилидки чесън • 1-2 с.л. галета • босилек • мащерка • джоджен • магданоз • черен ...
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...
Продукти: • 4.5 кг червена “Капия” • 2 кг зелени доматчета • 1.5 кг запарени моркови • 700 г лук • 200 г сол За всеки буркан от 800 мл: • 60-70 мл оцет • 50 мл олио • 3-4 ...