Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 6, излиза на 1 юни (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 6, излиза на 1 юни (петък)

В броя: Сладко от бели череши, Сладко от зелени орехчета, Сладко от зелени смокини, Икономичен конфитюр от кайсии, Конфитюр от ягоди и череши, Печен конфитюр от праскови, Мармалад от вишни и череши, Желе от ягоди, Сладко от кайсии, Пестил от кайсии, Сладко от вишни, Сладко от динени кори, Петмез от дини със сливи, Сладко от зелени домати, Екзотичен компот от ягоди, Джанки в оцет, Туршия от боровинки, Туршия от малки дини, Туршия от пъпеши, Туршия от динени кори, Лесен вишнев сироп, Сироп от акация и бъз, Сироп от вишневи листа, Сироп от диви ягоди, Сироп от млади шишарки и още над 90 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Как да употребяваме гипсокартона

Гипсокартонът е композитен материал във вид на листове, чиято дължина бива от 2,5 – 4,8 м, ширината 1,2 – 1,3 м и дебелина 8-24 мм. Основата на такъв лист е гипс, а външните повърхности са облицовани ...

Основни правила за резитба на прасковата

Характерна особеност на прасковата е, че всяка година залага много повече плодни пъпки и се претоварва с плодове. Това налага всяка година да се извършват много силни резитби за плододаване. Оставени ...

Как да сготвим пържолите

Кюстендилски пържоли Прoдукти: 5 свински пържоли, 10 скилидки чесън, 2 с. л. брашно, олио, сол и черен пипер. Нaчин на приготвяне: Начукваме пържолите с дървено чукче, поръсваме ги със сол и че...

Шишчета

Зеленчукови шишчета Продукти за 4 порции: 1 патладжан, 2 червени чушки, 8 дребни лукчета, 8 по-едри печурки, 100 г топено сирене, 100 г пушено сирене, 1 зелен домат, 2 с.л. олио; за маринатата: ...

Начало