Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 19. Излиза на 14 септември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 19. Излиза на 14 септември (петък)

В броя: Кръчмарска туршия, Хрупкави люти чушки, Царска туршия, Балсуджук, Кисели тиквички без варене, Парени пиперки, Пукани камби, Букуровска туршия, Парени чорбаджийки в доматен сос, Люта македонска туршия, Мляна туршия, Мезе от чорбаджийски чушки, Бърза туршия, Газирана туршия, Пълнени пържени камби, Туршия от люти чушки, Парена туршия, Сурова рязана туршия, Ефектно мезе, Суфле от шунка и гъби, Зеленчуково руло, Кьопоолу от чушки и сирене, Домашна сливенска лютеница, Войнишки курабии, Курабии с олио и бира, Пълнена бамя, Плакия от бамя и гъби, Яхния от прясна бамя, Бриям, Дроб по селски, Брюкселски медальон, Сладко от бяло грозде и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Чаен храст може да разцъфти и във вашия дом

В богат асортимент с различни търговски марки в изключително красиви опаковки се предлага чаят по света. Известно е, че за целта се използват преработените връхни листенца на растението Thea sinensis ...

Как да подредим новата си кухня?

Да се работи приятно в кухнята означава да се работи удобно – когато всичко е „под ръка”. Съществуват четири основни вида планиране на кухненското пространство: U-образно, L-образно, двуредово и еднор...

Капризното пантофче

Калцеоларията (Calceolaria), наричана пантофче, произхожда от Южна и Централна Америка. Родът й е голям - представен е от около 200 вида тревисти, полухрастовидни и храстовидни растения. Като саксийно...

Чертоза ди Павия

Това е едно малко бижу на 30 км от Милано в околностите на Павия, пред което са онемявали от възторг и възхищение туристи и поклонници от всички краища на света. В Италия има множество чертози – та...

Начало