Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 6, излиза на 14 юни (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 6, излиза на 14 юни (петък)

В броя: Тирамису, Домашен сладолед, Ягодово суфле, Крем „Брюле”, Тирамису с вишни, Кайсиево парфе, Шоколадов крем, Десерт без захар, Ягодов мус с кисело мляко, Кафе-парфе, Суфле от кайсии, Сладкиш с пресни праскови, Кисел от череши, Шоколадов сладолед, Крем сладолед с кисело мляко, Страчиатела, Крем от грис със шоколадова глазура, Пай с череши, Желирани динени парченца, Крем от грис и кайсии, Сладолед Нуга, Сладоледено парфе, Сладоледен кейк, Пай с джанки, Кръмбъл с пъпеш, Торта с диня и сметана, Френски пудинг „Карамел”, Бързо руло с бишкоти, Сладоледена торта с целувки, Сладоледена шарлота, Лек пудинг с ягоди и още над 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Вкусотии с кестени

Супа от кестени Прoдукти: 600-700 г кестени, 1 парче целина, 3 с.л. брашно, 60 г краве масло, 70-80 г сметана, 2 жълтъка, 2 ч.ч. пилешки бульон, сол. Нaчин на приготвяне: Почистваме кестените о...

Основни методи за присаждане на овошки

Присаждането е основният начин за размножаване и единственият начин за облагородяване и преоблагородяване на дървесните овощни видове. При размножаването най-често се използва присаждането на спяща п...

Как да сготвим мидите

Миди с бира Продукти за 4 порции: 2 кг миди, 2 бутилки светла бира, 1 дафинов лист, 2-3 стръкчета прясна мащерка, 1-2 скилидки чесън, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Измиваме мидите м...

Как да си приготвим компост

Компостът е резултат от естественото разграждане на органични отпадъци. При този процес, милиони малки микроорганизми преработват битовите и градински отпадъци и ги превръщат в ценен естествен тор. На...

Начало