19.10.2020 година
1564339898.swf
Н
апитки » Алкохолни коктейли
  2287  |   0  
Боле с диня и пъпеш
Продукти:

• 250 мл червено вино
• 1 бутилка шампанско
• 1 сладък пъпеш
• половин диня

Начин на приготвяне:

Почистваме динята и пъпеша и с малка лъжичка изваждаме плодовата им част така, че да се образуват малки топчета. Слагаме топчетата в съд за боле и заливаме с червеното вино. Похлупваме и оставяме на студено за 1 час.

Преди сервиране прибавяме изстуденото шампанско и поднасяме в стъклени чаши. Украсяваме с топчици плод, набодени на пластмасови пръчици.
05.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020