Още рецепти » Екстракт от рейши ме излекува от миома

 Екстракт от рейши ме излекува от миома

Прочетох в сайта краткото описание на лечебните свойства на гъбата рейши. Искам да добавя към тях още едно качество, за което не е споменато. От години страдам от фибромиома на матката. Въпреки, че възлите са малки, всеки месечен цикъл се превръщаше в истинско изпитание за мен. Губех много кръв, което скоро доведе до анемия. Лечението с хормони не даде резултат, а хирургическата интервенция не беше наложителна по мнението на лекуващия лекар. Когато почти се бях отчаяла, научих за чудесното действие в подобни случаи на японската гъба рейши. Прочетох всичко по въпроса в множеството медицински сайтове в интернет и реших да опитам. В продължение на 20 дни вземах всеки ден по една таблетка от екстракта от гъбата, и бях изумена: цикълът ми вече трети месец е нормален, прегледът показа, че възлите вече ги няма. Препоръчвам на жените, които имат проблеми, подобни на моите, да опитат. Екстрактът от рейши е напълно безвреден и ако не им помогне, в никакъв случай няма да им навреди.

Екстракт от гъба Рейши







Автор: Вера Маринова

Представяме Ви:

Фонте Лученте – любов и дарование

Фонте Лученте се намира на пътя, водещ от Фиезоле до Монтебени. Градината е отворена за посетители от 31 март до 29 октомври от 10 до 15 часа. Приемат се групи от максимум 30 души. Някои части на град...

Дрезден – Флоренция на Елба

Възпявана като „Флоренция на Елба”, столицата на Саксония е старателно възтановена върху руините, останали след варварската бомбандировка през февруари 1945 г. Днес Дрезден блести с цялото си великоле...

Розите и техните навици

Розата е царицата на цветята и важен елемент във всяка градина. Тя е едно от най-популярните градински растения. Тъй като тя има изключително много разновидности, ще намерите подходяща роза за всяка г...

Десерти с пъпеш

Крем с пъпеш Прoдукти: 1 л прясно мляко, 70 г нишесте, 3 яйца, 200 г захар, 1 с.л. желатин, 1 ванилия, 300 г пъпеш /почистен и нарязан на малки парченца/, 2 с.л. какао. Нaчин на приготвяне: Зат...

Начало