Още рецепти » Вестник за градината, брой 26

 Вестник за градината, брой 26
Излиза на 28 юни (сряда)


В броя:
• Преборете сушата с подръчни средства
• Искате ли да берете едри домати?
• Засадете си йоща в градината
• Почиствайте розите от прецъфтелите цветове
• Коя почва е най-подходяща за градина
• Как се опложда смокинята?
• Сложете обички на балкона
• Дойде време кайсиите
• Картопът е гордост за всяка градина
• Използвайте бял синап вместо тор
• Иглолистни растения украсяват хола
• Не пестете водата за асклепиаса
• Лаватерата е най-непретенциозното растение
• Цимбидиумът е лесен за отглеждане


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)


Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Консервиране на камби

Парени камби Прoдукти: 5 кг камби; зa саламурата: 1 ч. ч. сол, 1 л оцет, 3 л вода, 100 г настърган хрян, 1 връзка копър, 2 дафинови листа, 2-3 глави чесън. Нaчин на приготвяне: Камбите изчиства...

Манджи с кисело зеле

Боб с кисело зеле Прoдукти: 1 кисела зелка, 1 ч.ч. зрял боб, 150 мл олио, 2 глави лук, 1 ч.л. червен пипер, джоджен, сол. Нaчин на приготвяне: Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ...

Избрано от гръцката кухня

Маслинена супа Прoдукти: 15 маслини, 1 шепа ориз, 1 глава лук, 2-3 с. л. брашно, 3-4 с.л. олио, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Изчистваме маслините от костилките и ги разрязваме на две. С...

Гозби с пресен лук

Супа от зелен лук Прoдукти: 2 връзки зелен лук, 1-2 с.л. ориз, 1 яйце, 4 с.л. олио, 1 к.ч. кисело мляко, 1-2 сухи люти чушлета, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме лука на парченца п...

Начало