Още рецепти » ТУРШИИ, ЛЮТЕНИЦИ, ЗИМНИНА

 ТУРШИИ, ЛЮТЕНИЦИ, ЗИМНИНА

Вече е септември и трябва да помислим за зимата. Вкусните туршии, апетитните лютеници и ароматните конфитюри украсяват в студените дни всяка българска трапеза. Сега е времето да се погрижим за тях.

ТУРШИИ, ЛЮТЕНИЦИ, ЗИМНИНА

В книгата са събрани над 400 изпитани рецепти за консервиране на плодове и зеленчуци. Включени са както рецепти за традиционните български лютеници и туршии, така и много предложения за оригинални кетчупи, сосове и полуготови зеленчукови храни. Специално внимание е отделено и на плодове – конфитюри, сладка, желета и мармалади. Книгата съдържа и практични рецепти за приготвяне на алкохолни и безалкохолни плодови напитки.

Търсете от 4 СЕПТЕМВРИ

в книжарниците и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Освен това можете да закупите книгата директно от издателството по един от следните начини:
• като пуснете заявка през онлайн магазин www.magasini.net;
• като направите поръчка на Е-мейл: recepty@bulherba.net;
• като се обадите на телефони: 02/975 20 13, 089 666 94 60.


ПОРЪЧАЙ ТУК

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Гипсокартонът – предпочитаният материал

Гипсокартонът е композитен материал във вид на листове, чиято дължина бива от 2,5 – 4,8 м, ширината 1,2 – 1,3 м и дебелина 8-24 мм. Основата на такъв лист е гипс, а външните повърхности са облицовани ...

Розите и техните навици

Розата е царицата на цветята и важен елемент във всяка градина. Тя е едно от най-популярните градински растения. Тъй като тя има изключително много разновидности, ще намерите подходяща роза за всяка г...

Вкусни гозби със стар лук

Лучена яхния с пиле Прoдукти: 1 пиле, 9-10 глави лук, 10-12 червени чушки, 5-6 домата, 1 морков, 2 глави чесън, 1 1/2 к.ч. олио, 2 дафинови листа, чубрица, магданоз, сол. Нaчин на приготвян...

Десерти с горски плодове

Боровинкова сметана Продукти за 4 порции: 300 г пресни или замразени боровинки, 250 г сметана, 1 с.л. лимонов сок, 2 с.л. пудра захар, 1 ванилия Нaчин на приготвяне: Разбиваме сметаната със ...

Начало