Още рецепти » Вестник за градината, брой 4

 Вестник за градината, брой 4
Излиза на 25 януари (сряда)


В броя:
• Кога и защо семената се дражират
• Десет златни правила за начинаещия цветар
• Преди резитба проверете пъпките на лозата
• Искате ли да си завъдите лайм?
• Десертните грозда се нуждаят от хумусни почви
• Албицията е лесна за отглеждане
• Зеленчуци за градската градина
• Сега е моментът за размножаване чрез загърляне
• Как да си отгледате пъпешово дърво
• Не слагайте кактусите в малки саксии
• Как да се грижим за грудковите бегонии
• Водни лилии плуват в градината
• Засейте си разсад за ран карфиол


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Какво ни дебне на работното място

Някои работят, за да живеят, други живеят, за да работят. И в единия, и в другия случай опасностите, които дебнат в професионалната ни среда, никак не са малко. Алергия към латекс Най-честит...

Какво да приготвим с круши

Пиле с круши Прoдукти: 300 г печено пилешко месо, 1-2 круши, 1 морков, 1 червена чушка, 1 зелена салата, 1 с.л. брашно, 30 г краве масло, 1 ч.л. мед, 2 с.л. соев сос, черен пипер, сол, олио за п...

Декоративните храсти се садят наесен

Лятото отмина и навалелите дъждове напоследък ни напомнят, че е време да подготвим почвата в градината, като я обърнем с права лопата на дълбочина 30-40 см, за да подобрим физическото й състояние пред...

Вашите плодови консерви

ВЕЛИЗАР ЦВЕТКОВ, гр. ВРАЦА Туршия от вишни Прoдукти: 5 кг вишни, 1 кг захар, 1 л оцет, 1,5 л вода, по-1-2 цветчета карамфил и щипка канела за всеки буркан. Нaчин на приготвяне: Почиства...

Начало