Още рецепти » Вестник за градината, бр. 41, излиза на 10 октомври (сряда)

 Вестник за градината, бр. 41, излиза на 10 октомври (сряда)

В брой 41 на Вестник за градината:
• ЗАСАЖДАНЕ И ГРИЖИ ЗА ХИНАПА
• Зимният чесън отива в лехата
• Ако ширата не ще да закипи
• Къде в България могат да се отглеждат бадеми?
• СУЛТАНИНА ражда най-сладкото грозде
• Време е да засадите главестото зеле
• Още малко внимание за ягодите
• Трахикарпусът не се страхува от българската зима
• Кръвната въшка зимува в корените на дръвчетата
• Как да постъпим с опадалите листа?
• Влакнестият шмак е красив и през зимата
• Приберете цветята от балкона
• Най-простият метод за размножаване на клематиси
• Подгответе глоксинията за зимен сън
• Цикас в стая не цъфти
• Пролетна градинка в саксия
• Шефлерата се хваща от резници
• И наесен можете да разделите горицвета
• Сушените домати стават все по-популярни
• Приберете късните картофи във фризера
• Сирфидните мухи се хранят с листни въшки
• Изсушете листата на ехинацеята, за да пиете лечебен чай


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Есенни гозби в гювеч

Телешки джолан в гювеч Прoдукти: 1 телешки джолан, 3-4 домата, 1 глава целина, 5 глави лук, 2 корена магданоз, 1 морков, 1 люта чушка, 1 кг картофи, 1 ч.л. червен пипер, 1 дафинов лист, 500 мл че...

Подпрозоречните первази

Наричани още подпрозоречни плочи или подпрозоречни дъски, вътрешните прозоречни первази са важен детайл в интериора като цяло и в частност - в прозоречните системи. Предпочитано място за домашните ни...

За да се чувстваме добре вкъщи

„Покажи ми къде живееш и ще ти кажа какъв си" - това е философията на Фен шуй, хилядолетното китайско изкуство, което ни учи как да подредим дома си така, че да привлечем на своя страна положител...

Украсете прозореца с делвички

Церопегията (Ceropegia) е от семейство Асклепиеви. Този род включва около 180 вида, които растат из всички тропически райони. Най-разпространен е Ceropegia Woodii – светлолюбиво сукулентно растение...

Начало