В броя: Прясно зеле на фурна, Селска манджа, Яйца фрикасе, Калугерска плакия, Огретен от карфиол и броколи, Руладини със зеле, Каша от карфиол, Пържено пиле със зеле, Овчарски сарми, Мусака с шунка и карфиол, Печено зеле с кренвирши, Паламуд със зеле на фурна, Задушени гъби с карфиол, Прясно зеле по ловджийски, Рагу от зелеви листа, Зеле на тиган, Градинарски гювеч, Пълнени зелеви листа, Запечено зеле със сирене, Карфиол с кашкавал на фурна, Мусака от прясно зеле и ориз, Зелеви сарми със сирене Крема, Кюфтета от зеле и картофи, Запеканка от зеле и кашкавал, Чушки пълнени със зеле и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Много са видове парници според конструкцията, размера и предназначението им. Някои са големи като стая и по същество се доближават до оранжерията, други са малки - преносими и сезонни. Минипарниците м...
Елховите шишарки се събират през късната есен, през зимата и ранната пролет. Те са чудесно и много ефикасно лечебно средство. Шишарките се сушат на тавани или навеси с добра вентилация, разстлани на с...
Желе от консервирани плодове Прoдукти: 1 л вода, 500 г захар, 60 г желатин, 200 мл /1 ч.ч./ бяло вино, 1 лимон, 150 г каймак, подсладен с 50 г захар, 1 кг плодове от различни компоти, предварително ...
Вита баница с мая Прoдукти: 1 кг брашно, 1 кубче мая, колкото локум, 250 мл лимонада, 2-3 яйца, 250 г мас, 1 ч.л. сол, 300 г сирене за плънката. Нaчин на приготвяне: Разбъркваме маята в 50 м...