Още рецепти » Вестник за градината, брой 37.Излиза на 13 септември (сряда)

 Вестник за градината, брой 37.Излиза на 13 септември (сряда)


В броя:
• Оформете си асма от сорта Велика
• Осигурете си марули за есенната трапеза
• Лиани украсяват стени и огради
• Есенни грижи за моравата
• Сега се оформят главите на карфиола
• Време е да садите вечнозелените растения
• В плодовете има горчиви ядки, ако липсва калций
• Догодина невенът ще огрее градината
• Направете вино от къпини
• Заемете се със сушенето на подправките
• Подгответе хранилищата за новата реколта
• Оберете бадема до края на месеца
• Изберете си соланум
• Цукините съперничат на тиквичките
• Борбата с балура продължава до октомври
• Сега калиандрата се нуждае от покой

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)


Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Съкровищата на Уфици

„Велик” е доста изтъркано прилагателно в Италия, където огромно количество произведения на италианското изкуство и култура заслужават най-висока оценка. В случая с галерията Уфици обаче нищо не е дост...

Лимон можем да си прихванем и сами

Българинът обича да отгледа сам лимоново дръвче вкъщи, на двора, на балкона. Да си посее сам семката, след това да я ашладиса от лимона на съседа, защото е много хубав. Това е така от край време. Обач...

Забавно лято за цялото семейство

Топлите слънчеви дни ни предлагат прости, но изпълнени с безгрижие удоволствия. Благодарение на тях можем да прекараме времето приятно, да подишаме чист въздух и да сплотим семейството. Разбира се, то...

Консервиране на праскови и сливи

Компот от праскови Прoдукти: 3 кг праскови, 1 л вода, 600 г захар, 1/2 ч.л. лимонена киселина Нaчин на приготвяне: Разполовяваме прасковите и отстраняваме костилките. Начупваме костилките, наки...

Начало