Още рецепти » Отглеждане на цитруси

 Отглеждане на цитруси

Отглеждането на цитрусови култури открай време се е радвало на голяма популярност сред любителите градинари у нас. Всеки, който се е заел с това занимание, ежедневно се сблъсква с обичайните проблеми, свързани с тази дейност – капризите на растенията, болести и неприятели, тънкостите на присаждането и т.н.

ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЦИТРУСИ

Книгата е предназначена за огромната армия от любители, които при домашни условия се наемат да отледат лимони, портокали, мандарини и други видове от това ботаническо семейство на топлите страни. Книгата вдъхва увереност на начинаещите, учи незнаещите и коригира знанията на „знаещите”. С нейна помощ ще осмислите условията, при които се развиват тези растения и ще направите онова, което е необходимо, за да растат те нормално и да дават обилно плодове. Тук ще намерите отговори на въпроси, свързани с температурата, влагатат, почвата, торенето, зимуването и още други фактори, които ще ви донесат удоволствието от успеха.

Търсете от 23 АПРИЛ

в книжарниците и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Освен това можете да закупите книгата директно от издателството по един от следните начини:
• като пуснете заявка през онлайн магазин www.magasini.net;
• като направите поръчка на Е-мейл: recepty@bulherba.net;
• като се обадите на телефони: 02/975 20 13, 089 666 94 60.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Фантазии със сирене Крема

Пълнени домати Прoдукти: 4 едри домата, 220 г сирене Крема, 2 белтъка, 4 зелени маслини, 4 черни маслини, 2 печени и обелени зелени чушки, 1 скилидка чесън, 15 г овесени ядки, 15 г орехови ядки, ...

Направете си вино от касис

Виното от касис е много полезно с ценните си съставки и приятния си аромат. Не се приготвя трудно. Касисът се отличава от червеното и бяло френско грозде с по-голямото захарно съдържание и по-силен ар...

Засадете си розмарин

Розмаринът (Rosmarin) е красив декоративен храст, който е и полезна билка и пикантна подправка, идваща от Средиземноморието. Той е вечно зелено многогодишно растение. Оформя се като храст, който дости...

Агнешки гозби

Агнешка каварма Прoдукти: 800 г агнешко месо, 4-5 глави лук, 1 пакетче краве масло, 4-5 домата, 1 ч.л. червен пипер, 10-12 зърна черен пипер, 3-4 зърна бахар, 2 люти чушлета, сол. Нaчин на приг...

Начало