Отглеждането на цитрусови култури открай време се е радвало на голяма популярност сред любителите градинари у нас. Всеки, който се е заел с това занимание, ежедневно се сблъсква с обичайните проблеми, свързани с тази дейност – капризите на растенията, болести и неприятели, тънкостите на присаждането и т.н.
ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЦИТРУСИ
Книгата е предназначена за огромната армия от любители, които при домашни условия се наемат да отледат лимони, портокали, мандарини и други видове от това ботаническо семейство на топлите страни. Книгата вдъхва увереност на начинаещите, учи незнаещите и коригира знанията на „знаещите”. С нейна помощ ще осмислите условията, при които се развиват тези растения и ще направите онова, което е необходимо, за да растат те нормално и да дават обилно плодове. Тук ще намерите отговори на въпроси, свързани с температурата, влагатат, почвата, торенето, зимуването и още други фактори, които ще ви донесат удоволствието от успеха.
Търсете от 23 АПРИЛ
в книжарниците и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Освен това можете да закупите книгата директно от издателството по един от следните начини:
• като пуснете заявка през онлайн магазин www.magasini.net;
• като направите поръчка на Е-мейл: recepty@bulherba.net;
• като се обадите на телефони: 02/975 20 13, 089 666 94 60.
Според биологичните им особености ягодите не се разделят на висящи и невисящи. Тези понятия по-скоро са свързани с начина им на отглеждане. В същото време обаче има ягоди, които много добре са пригоде...
През есента, когато листата падат от дърветата, в градината настъпва истински безпорядък. Добрият стопанин се изправя пред трудна задача – какво да прави с огромното количество окапали листа, които за...
Специалистите наричат калция минерал на дълголетието. Необходим е както на възрастните, които предпазва от остеопороза, високо кръвно, сърдечно-съдови заболявания и т. н., така и на децата - за изгра...
Мусака от картофи, ориз и домати Прoдукти: 1 кг картофи, 1 непълна ч.ч. олио, 1 к.ч. ориз, 5-6 домата, 1 по-голяма глава лук, 3-4 с.л. брашно, 3-4 яйца, 1 ч.ч. прясно или кисело мляко, 60-70 г на...