В броя: Парени чорбаджийки в доматен сос, Леща по манастирски, Ликьор от дюли, Пиле с лук, Яхния с шунка, Тосканска закуска, Пъстърва по лозарски, Задушени хапки по манастирски, Зеленчукова яхния, Каша от карфиол, Пълнена бамя, Целувки Мока, Виенски щрудел, Пълнени ябълки, Печено свинско с плънка от кайма, Сиропирана ябълкова пита, Ориенталски гулаш, Свинско с ябълки, Телешко по испански, Фрикасе с яйца и карфиол, Запеканка от кестени и дробчета, Задушена риба с праз и ябълки, Картофена салата с ябълки, Бадемова торта с ябълков крем, Грис-халва с карамел, Ябълкова баклава, Ябълков салам и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Продукти за тестото: 300 г бяло пшенично брашно, 1 яйце, 50 мл хладка вода, 1/2 ч. л. сол. Нaчин на приготвяне: Пресятото брашно изсипваме на купчинка върху плоскостта, на която ще месим. Правим в с...
Гулаш от телешко месо Прoдукти: 600 г телешко месо, 30 г краве масло, 1 ч.л. брашно, 2 с.л. доматено пюре, 2 глави лук, 2 дафинови листа, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Измиваме месото ...
То е първото нещо, което външните хора виждат в един дом, затова ненапразно го наричат „визитната картичка" на стопаните. Помислете дали сте отделили достатъчно внимание на това помещение - не са...
През последните години на пазара се появи една странна подправка, предлагана в натурален вид – като коренища или като прах. Тази “лютива сладост” носи странното име джинджифил. В света е известен с ла...