Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 4. Излиза на 15 февруари (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 4. Излиза на 15 февруари (петък)

В броя: Мариновани ребърца, Джуркан боб, Попчета на фурна, Халва Нуга, Свинско печено с бира, Картофена супа с топчета, Печени скумрии с вино, Зрял фасул с праз и бекон, Самоковска чорба, Бручетта, Руло със спанак и гъби, Зимен гювеч зарзаватлия, Бъркани яйца с наденички, Шкембе с ориз, Горнооряховско гърне, Орехова пита, Салата от зрял фасул и бабек, Крем-супа от картофи, Пилешки гърди със сусам, Шаран с вино и бира, Точена баница с извара и мед, Качамак с мед и орехи, Вегетариански пай в глинен гювеч, Кекс с какао и орехи, Лесен кекс с охладен чай, Медени целувки, Медено парфе, Кокосово руло, Ванилово суфле и още 90 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Цветята вкъщи

Не са нужни кой знае какви умения и познания, за да отгледате и да се радвате на множество красиви растения у дома си. Те се задоволяват с минимални грижи – редовно поливане, подхранване с тор поне ве...

Накарайте хормоните си да работят за вас

Те управляват, при това в много отношения, живота ни: контролират сексуалния апетит и настроението, предопределят състоянието на кожата, забавят или ускоряват процесите на стареене на организма. И въп...

Венецианската мазилка

Историята разкрива, че корените на венецианската мазилка съвсем не са във Венеция, както би следвало от нейното наименование. Нейният състав и техника идват от древния Рим, където мраморът е бил един ...

Засадете си розмарин

Розмаринът (Rosmarin) е красив декоративен храст, който е и полезна билка и пикантна подправка, идваща от Средиземноморието. Той е вечно зелено многогодишно растение. Оформя се като храст, който дости...

Начало