В броя: Боб със свински крачета, Зрял фасул по тракийски, Свинско със зрял фасул и наденици, Леща огретен, Леща по манастирски, Зрял боб с ориз по чирпански, Бобена плакия, Леща плакия, Студена яхния от зрял фасул, Зрял фасул със сини сливи, Мусака от леща, Пържен фасул, Бобена майонеза, Бухтички от леща, Боб с яйца на очи, Пиас, Бобена чорба с пушен бут, Леща по светогорски, Черкезка супа, Чорба от леща с кренвирши, Зеленчукова супа с боб и наденички, Македонска салата от леща, Салата от зрял фасул с печени чушки и още 105 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Трилистникът или известен още като едрокоренна алоказия (Alocasia macrorhiza) е роден на остров Шри Ланка, но е разпространен в култура в тропиците, където масово се отглежда навън. Има и пъстролистен...
Ако попадаш за първи път на малкия остров сред Лаго Мажоре, сигурно ще се запиташ дали не си се озовал в приказка. Чарлз Дикенс го описал като „фантастичен и чудат”. И наистина Изола Бела, който напъл...
При заекване и пелтечене е разстроена речта, т.е. говорът и е нарушена нейната плавност. Възникват непроизволни задръжки при произнасянето на отделни звуци и думи или тяхното повторение. Заекването ил...
МАРИЯНА НИКОЛОВА, гр. ТРЯВНА Салата от лапад и киселец Прoдукти: 100 г листа от лапад, 30 г листа от киселец, 50 г ядки (бадеми, орехи или фъстъци) 15 мл олио, 20 г мед, моркови за украса. ...