В броя: Боб със свински крачета, Зрял фасул по тракийски, Свинско със зрял фасул и наденици, Леща огретен, Леща по манастирски, Зрял боб с ориз по чирпански, Бобена плакия, Леща плакия, Студена яхния от зрял фасул, Зрял фасул със сини сливи, Мусака от леща, Пържен фасул, Бобена майонеза, Бухтички от леща, Боб с яйца на очи, Пиас, Бобена чорба с пушен бут, Леща по светогорски, Черкезка супа, Чорба от леща с кренвирши, Зеленчукова супа с боб и наденички, Македонска салата от леща, Салата от зрял фасул с печени чушки и още 105 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Поради високите си декоративни качества , розите винаги са заемали първо място между цветните видове. За разлика от други, които са предизвиквали само временно увлечение. Сред тях на най-голяма поп...
Туморите при децата са голяма група новообразувания, както доброкачествени, така и злокачествени. Повечето от тях възникват още по време на вътреутробното развитие и тъй като детският организъм се ра...
Ако все още не сте разгледали древния град Перперикон, време е да го направите. Изцяло изсечено в скалите архелогическото чудо се намира само на 20 километра от град Кърджали. Препоръчително е разходк...
Самодивският чимшир произхожда от Северна Африка, Европа и Южна Америка. У нас растението е познато като джел или бодлива зеленика. Естествени находища има в Странджа, Средна гора, Родопите и Беласица...