В броя: Боб със свински крачета, Зрял фасул по тракийски, Свинско със зрял фасул и наденици, Леща огретен, Леща по манастирски, Зрял боб с ориз по чирпански, Бобена плакия, Леща плакия, Студена яхния от зрял фасул, Зрял фасул със сини сливи, Мусака от леща, Пържен фасул, Бобена майонеза, Бухтички от леща, Боб с яйца на очи, Пиас, Бобена чорба с пушен бут, Леща по светогорски, Черкезка супа, Чорба от леща с кренвирши, Зеленчукова супа с боб и наденички, Македонска салата от леща, Салата от зрял фасул с печени чушки и още 105 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Макар и скромна по размери, нашата страна се радва на невероятни природни забележителности, богата история и великолепни архитектурни паметници, запазени до наши дни. Уникалността на българския бит, к...
Желе от ябълки и лимони Прoдукти: 2 кг кисели ябълки, 3 лимона, 1 кг захар Нaчин на приготвяне: Нарязваме плодове на парченца заедно с корите и семенната част. Покриваме ги с вода и варим на ...
Пълнени картофени кюфтета Прoдукти: 1 кг картофи, 1 яйце, сол, мазнина за пържене; зa плънката: 300 г телешко месо, 4 с.л. олио, 1-2 глави лук, 1 зелена чушка, 1 парче джинджифил, 2-3 зърна бахар...
Японският инженер и бизнесмен Масару Ибука, един от основателите на известната в цял свят корпорация „Сони”, е бил още и педагог - самоучител, чиито идеи и досега са актуални. В своята книга „След три...