В броя: Боб със свински крачета, Зрял фасул по тракийски, Свинско със зрял фасул и наденици, Леща огретен, Леща по манастирски, Зрял боб с ориз по чирпански, Бобена плакия, Леща плакия, Студена яхния от зрял фасул, Зрял фасул със сини сливи, Мусака от леща, Пържен фасул, Бобена майонеза, Бухтички от леща, Боб с яйца на очи, Пиас, Бобена чорба с пушен бут, Леща по светогорски, Черкезка супа, Чорба от леща с кренвирши, Зеленчукова супа с боб и наденички, Македонска салата от леща, Салата от зрял фасул с печени чушки и още 105 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Днес отоплителни тела се вграждат в произведения на изкуството Съвременият пазар за отоплителни уреди предлага на потребителите голям избор от подови и настенни отоплители, които се различават, к...
Чудесните целебни качества на черния бъз са познати от далечни времена. Растението представлява разклонен храст или дърво, до 3 м високо (рядко до 8-10 м), със силно развита коренова система. (Да не с...
В стоматологията се използват инфрачервени и ултравиолетови лъчи. Инфрачервени лъчи Естествен източник на инфрачервени лъчи е слънцето, а изкуствени източници са солукс – лампата и лампа инф...
Безмесен чомлек в гърне Продукти за 4 порции: 1 кг дребни лукчета, 50 г чесън, 1 с.л. брашно, 150 г домати, половин к.ч. червено вино, 150 г лук, 1 к.ч. олио, червен пипер, чубрица, дафинов лист,...