Диетични рецепти » Свинско с моркови

 Свинско с моркови

Продукти: (за 4 порции)

• 400 г свинско месо /без мазнини/
• 300 г моркови
• 2 с.л. олио
• сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме месото на малки хапки, които запържваме в сух тиган. Добавяме олиото и малко вода, посоляваме и задушаваме на умерен огън.

Щом месото поомекне, слагаме нарязаните моркови и продължаваме да задушаваме до готовност.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Митовете и истините за храната

Съществуват множество широко разпространени твърдения, които много от нас са склонни да приемат безрезервно. Как обаче показват фактите: Вярно ли е, че трябва да се яде често и по малко? М...

Лечебно хранене при заболявания на щитовидната жлеза

Заболяванията на щитовидната жлеза създават много проблеми, най-вече сред представителките на нежния пол. Ето защо профилактиката чрез хранене е толкова „модерен” метод. Диета при хипотиреоза ...

Лечение с репей

Репеят е двугодишно тревисто растение с вретеновиден месест корен, сивокафяв отвън и бял и сочен отвътре. Стъблото е високо до 1,5 м, силно разклонено. Цветовете са двуполови с тръбесто венче, което н...

Диетата на клиника Мейо

Ако искате да сте в превъзходна форма – ще ви помогне здравословното хранене, разработено в прочутата американска клиника Мейо. Много британски журналисти твърдят, че малко преди историческата си побе...

Начало