05.12.2022 година
1564339898.swf
Р
ецепти за здраве
 6033 |  2 
Котката прави жената фригидна
Котките нанасят непоправима вреда на женския организъм, изсмуквайки енергия, в това число и полова. Така ги правят фригидни, убедени са холандският парапсихолог Фридрих Бойтендейк и сексологът Краус ван Брег

Историята

Пътешествайки по река Волга през 60-те години на миналия век, етнографът Иван Черниченко, се натъкнал на селцето Потайское, в което от векове живеели само стари моми. Разхождайки се из селото, етнографът бил изумен от огромния брой котки: стопанките държали по 5-6 писани във всяка къща. На учения и на ум не му дошло да свърже в едно тази женско-котешка аномалия, но все пак описал в дневника си феномена.

Какво мислят учените днес

Днес неговите записки се превръщат в истинска находка за холандския парапсихолог Фридрих Бойтендейк и сексолога Краус ван Брег, които съобщават на симпозиум в Амстердам за своето откритие: Котките нанасят непоправима вреда на женския организъм, изсмуквайки енергия, в това число и полова. Така правят жените фригидни.

Историята на Анук

След като проследил няколко случая, при които след поява на котка в дома, нормалният сексуален живот на семейството се нарушил, д-р Берг сериозно се замислил за връзката между котките и женските сексуални възможности. Една от пациентките, Анук, на 24 години, била необикновено красива жена, която проявявала необуздан сексуален мерак. Доктор Краус бил принуден да я изпрати на лечение в клиника за сексохолици. Тя се намирала в постоянна полова възбуда. Това изтощавало младата жена не само психически, но и физически. Тя буквално се превърнала в скелет. За съжаление лечението не помогнало. Затова пък спасението дошло от една циганка врачка. Тя посъветвала Анук да си вземе две котки, за да „усмири" половата си страст.

Проучванията на Краус ван Берг

В продължение на пет години Краус ван Берг специално проучвал връзката между писаните и техните собственички, които се оплаквали от сексуални проблеми. Така успял да събере ужасяваща статистика. Само при 22 от 320 жени, отглеждащи котки у дома си, всичко със секса било нормално. Останалите дори не изпитвали сексуално влечение. Страдали от аноргазъм и вагинизъм. 78 от 125 любителки на „домашните тигри" не можели да заченат. Всички жени били изследвани за токсоплазмоза, опасно заболяване, което котките пренасят. Оказало се обаче, че от него нямало и следа. Това не свалило обвиненията към котешкото племе. Наистина учените все още нямат отговор на въпроса как се проявява негативното въздействие на писаните върху женската сексуалност. Но затова пък правят нерадостни изводи: котките атрофират женската чувствителност, пречат на забременяването и раждането.

Какво показали изследванията

Научавайки, че парапсихологът Фридрих Бойтендейк работи над проблемите на женската сексуалност, лекарят обединил усилията си с него в по-нататъшните изследвания. Двамата успели да разкрият пред света как именно котките „крадат" женската сексуална енергия. С помощта на физици учените конструирали специален апарат FRIBO. Това, което той показвал, парапсихологът Бойтендейк вече бил наблюдавал със собствените си очи: котешката аура поглъща и разтваря аурата на нормалната женска сексуалност. С помощта на датчици, поставени на главата на котка, учените потвърдили: писаната, както и всеки жив организъм, не е нищо друго освен портативен биогенератор, създаващ около себе си електромагнитно излъчване. При контакт на котката с жена, при която нивото на електромагнитно излъчване е по-високо, особено в момент на сексуална възбуда, овулация и бременност, писаната прехвърля „излишната" енергия върху себе си. И ако животното не бъде спряно, например когато жената спи, то се превръща в истински енергиен вампир.

Коя котка колко е опасна

Британска котка - най-безопасна в енергийно отношение.
Руска синя котка - отнема малко от жизнената сила.
Донски сфинкс - не е голям консуматор на енергия.
Персийска котка- не е много опасна, жизнените процеси в организма й са забавени.
Абисинска котка - това е звяр! Способна е да изтегли много сексуална мощ.
Сибирска котка - краде енергия на големи порции.
Ангорска котка - истински вампир, отнема твърде много сексуална сила.
Мейн куун- много, много опасна котка! Умее да извлича сексенергия от разстояние. Не се препоръчва да се гали повече от 15 минути.
20.10.2010 г. / Елена Дюлгерова
Най-четеното в "Рецепти за здраве"
Коментари (2)
Коментари От: Вероника  19:10  събота, 2 март 2013 г.Докладвай
обиден коментар
 
Мими, споко не се нервирай и аз се издразних ама нали знаеш какво са казали хората "Простотията ходи по хората не по животните"
 
Коментари От: Мими.  12:14  сряда, 20 октомври 2010 г.Докладвай
обиден коментар
 
г-жо Дюлгерова, не мисля, че е подходящо за първа статия на началната страница на сайт за рецепти, който и без това има сексистка реклама да публикувате подобни материали както се изрази една моя приятелка "от двама изроди холандци, плод на кръвосмешение, с подсъзнателна омраза към жените, изпитвайки перверзия и свързвайки жената и котката с дявола и тъмните сили"... Това е просто абсурдно...много повече доказателства има, много по-преди да са почнали да се занимават с това вашите холандски научни гурута, в подрепа на това, че котките помагат при лекуването на болести като извличат негативната енергия и зареждат с положителни емоции.
 

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2022