Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 23. Излиза на 9 ноември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 23. Излиза на 9 ноември (петък)

В броя: Бумбар, Бързо суфле с шунка, Гюл-баница, Чушки бюрек, Паниран боб, Пържени домати със сирене, Мусака с кускус, Кашкавалки, Пилешки бутчета с праз, Бърза мусака с картофи и извара, Суфле с кашкавал, Черкезка супа, Мезе от варени бъбреци с лук, Печени манти с пилешки дробчета, Яйчник с кашкавал, Шницели от кайма с настърган кашкавал, Руло в кашкавалена коричка, Пилешки крилца с кашкавал, Кашкавал на тиган, Крокети от кашкавал, Запеканка от зеле и кашкавал, Кашкавален пай, Настърган кашкавал на фурна, Пълнен кашкавал, Торта с кашкавал, Султанска грис халва, Пудинг от ябълково пюре и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

При подсичане – билки

Става въпрос за интертриго (Intertrigo). Това е възпалително изменение на кожата, което се локализира най-често в областта на съприкосновяващите се телесни повърхности. Среща се както при възрастни, т...

Постни гозби с прясно зеле

Задушено зеле Прoдукти: 1 средно голяма зелка, 4-5 моркова, 4-5 домата, 1 пакетче краве масло, 3 с.л. олио, чубрица, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме зелето и го смесваме с нас...

Какво да видим в БАРСЕЛОНА

Великолепна архитектура, разкошни пешеходни зони, красиви панорами, денонощни развлечения – това е визитката на каталунската столица. Преживяла в хилядолетната си история много възходи и падения, днес...

Гозби с маслини

Манастирска яхния с маслини Продукти за 4 порции: 80 г маслини, 80 г лук, 250 г картофи, 60 г моркови, 40 г целина, 200 г дребни лукчета /арпаджик/, 150 г пресни гъби, 50 г ориз, 120 г домати, 8...

Начало