Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 4. Излиза на 15 февруари (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 4. Излиза на 15 февруари (петък)

В броя: Мариновани ребърца, Джуркан боб, Попчета на фурна, Халва Нуга, Свинско печено с бира, Картофена супа с топчета, Печени скумрии с вино, Зрял фасул с праз и бекон, Самоковска чорба, Бручетта, Руло със спанак и гъби, Зимен гювеч зарзаватлия, Бъркани яйца с наденички, Шкембе с ориз, Горнооряховско гърне, Орехова пита, Салата от зрял фасул и бабек, Крем-супа от картофи, Пилешки гърди със сусам, Шаран с вино и бира, Точена баница с извара и мед, Качамак с мед и орехи, Вегетариански пай в глинен гювеч, Кекс с какао и орехи, Лесен кекс с охладен чай, Медени целувки, Медено парфе, Кокосово руло, Ванилово суфле и още 90 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Запознайте се с каламондина

Каламондинът е млад член на семейство Цитрусови. Семейството е съставено преди всичко от бодливи видове - от дребни храсти до дървета високи 8-10 до 15 м. По-често с неядливи плодове. Болшинството от ...

Гарнирани пити (пици)

Пица “Маргарита” Прoдукти: 500 г готово тесто, 360 г домати, 2 скилидки чесън, 12 листенца пресен босилек, 180 г сирене “Моцарела”, 120 мл зехтин, захар, черен пипер, сол Нaчин на приготвян...

Трапезата на НИКУЛДЕН

Чорба от шаран Продукти за 4-5 порции: 1 шаран, 1-2 глави лук, 2-3 моркова, 1 парче целина, 2-3 домата, 1 връзка магданоз, мащерка, девисил, черен пипер, винена киселина, сол. Нaчин на приго...

Консервиране на сливи

Печен конфитюр от сливи Прoдукти: на 1 кг сини сливи – 500 г захар, 1 к.ч. оцет, 5 зърна карамфил Нaчин на приготвяне: Разполовяваме сливите и махаме костилките. Наръсваме със захарта. Оставям...

Начало