Кулинарни рецепти » Моруна с кашкавал

 Моруна с кашкавал

Продукти: (за 4 порции)

• 600 г филе от моруна
• 150 г кашкавал
• 2-3 с.л. олио
• 2-3 равни с.л. брашно
• 1 с.л. галета
• 1 връзка магданоз
• сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме рибата на порции, пущаме ги в кипяща подсолена вода и варим 10 мин.

Запържваме брашното в сгорещеното олио, докато стане златисто. Прибавяме ситно нарязания магданоз, разреждаме с 1 к.ч. топла вода и варим 10 мин.

Нареждаме рибата в намаслена тавичка, заливаме със соса, поръсваме с галетата и настъргания кашкавал и запичаме 10 мин в умерена фурна.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Медена пита

Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...

Пинджур

Продукти: • 1 1/2 кг домати • 1 кг чушки • 4 патладжана • 2-3 люти чушлета • 7-8 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 4 с.л. оцет • 1/2 ч.л. млян черен пипер • 1 с.л. захар • 2 с.л. ...

Зелен фасул с люти чушки

Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...

Картофена торта

Продукти: • 800 г картофи • 250 г гъби • 1 глава лук • 1-2 скилидки чесън • 6 яйца • 150 г сирене • 1 малка кофичка сметана • черен пипер, сол Начин на приготвяне: Обелва...

Начало