Продукти: (за 4 порции)
• 250 г пресни гъби
• 1 главичка лук
• 50 г краве масло
• 1 с.л. брашно
• магданоз
• черен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите на ситно, посоляваме и слагаме да се запържат заедно със ситно нарязания лук. Оставяме ги да поврят в соса, който пуснат.
Прибавяме брашното, сипваме кипяща вода и след като гъбите се сварят добре, поръсваме със ситно нарязан магданоз и черен пипер.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...