Продукти: 
•	4 пилешки бутчета
•	500 г фиде
•	1/3 ч. ч. олио
•	2 глави лук
•	5-6 скилидки чесън
•	1 с. л. сух джинджифил
•	4 с. л. мед
•	1/4 ч. ч. соев сос
•	1/4 ч. ч. бяло сухо вино
•	1 1/2 ч. ч. пилешки бульон
•	черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме фидето в подсолена вода и го прецеждаме. 
В голям тиган или плоска тенджера запържваме бутчетата заедно с джинджифила и ситно нарязаните лук и чесън. Добавяме меда, соевия сос, виното и супата. 
Кипваме, намаляваме температурата и готвим на слаб огън, докато бутчетата омекнат. Подправяме с черен пипер и разбъркваме. 
Поръсваме готовото ястие със сусам и сервираме върху леглото от фиде.
              Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...
              Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...
              Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...
              Продукти: • 500 г брашно • 4 яйца • 150 г краве масло • 150 г захар • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка счукан кардамон • 1 щипка счукан карамфил • настърганата кора от 1 лимон • 1 щипк...