03.12.2020 година
1564339898.swf
С
осове и гарнитури » Гарнитури
  1651  |   0  
Хлебарска гарнитура
Продукти:

• 1 кг картофи
• 20 малки лукчета
• 1 ч.ч. бульон
• 30 г краве масло
• сол

Начин на приготвяне:

Варим обелените картофи, докато се полусварят. Запържваме обелените лукчета в маслото. Прибавяме нарязаните на колелца картофи и пържим още 5 мин.

Разстиламе картофите и лукчетата в тавичка, заливаме ги с бульона, посоляваме и запичаме в умерена фурна. Поднасяме гарнитурата топла с печени меса, като нареждаме месото върху нея.
09.05.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020