Още рецепти » Резиденция Св.Врач

 Резиденция Св.Врач

Бившата правителствена резиденция Св. Врач е само на 4 км от гр. Сандански и днес работи като луксозен хотелски комплекс, носещ същото име. Построен сред красив парк с екзотична растителност и изкуствено езеро, към него са изградени медицински център и закрит плувен басейн.
VIP-клуб Св. Врач ще ви предложи 6 двойни стаи и 5 стандартни апартамента. Можете да се настаните в президентския или вицепрезидентския апартамент. Първият включва 4 спални, хол, кабинет и конферентна зала. Вторият е с 3 спални, хол и офис. Независимо от това дали сте ангажирали двойна стая, стандартен или луксозен апартамент в цената се включва закуска и едно посещение в минералния басейн.


Всички помещения са със самостоятелен санитарен възел и баня, разполагат с телефон, кабелна телевизия и хладилник. Изключения правят стаите към балнеологията, които са с общ санитарен възел и не са снабдени с останалите екстри. Към хотела работят дневен и нощен бар, ресторант и бар-басейн.



Рецептите на Резиденция Св. Врач

Салата от пресни зеленчуци с яйца

Прoдукти: 1-2 салатки, 4 домата, 1 малка краставица, 2 твърдо сварени яйца, 3 с.л. олио, сокът от половин лимон, 1 стрък праз /само бялата част/, черен пипер, сол.

Нaчин на приготвяне: Смесваме с олиото с лимоновия сок, разбиваме ги до побеляване и подправяме на вкус със сол и черен пипер. Почистваме салатките, измиваме ги и ги нарязваме на едро. Нарязваме доматите на резенчета, обелваме и нарязваме на четвъртинки твърдо сварените яйца, краставицата нарязваме на кръгчета, без да я белим. Смесваме продуктите и ги заливаме с приготвената марината. Отгоре поръсваме с нарязаната на ситно бяла част на праза. Поднасяме салатата веднага, след като я приготвим.

Кръчмарско кюфте на скара

Прoдукти: 500 г кайма /смес/, 1 малка глава лук, 100-150 г гъби /пресни или стерилизирани/, 2 с.л. краве масло, 50 г кашкавал, кимион, черен пипер, сол.

Нaчин на приготвяне: Омесваме каймата с нарязания на ситно лук, черен пипер, кимион и сол на вкус. Оформяме от сместа 5 питки, като в средата на питките правим вдлъбнатина. Във всяка вдлъбнатина слагаме по 1 с.л. от гъбите /които сме нарязали на ситно и сме задушили в маслото/ и по няколко парченца от нарязания на кубчета кашкавал. Затваряме отвора с кайма, внимателно разплескваме кюфтетата и ги изпичаме на силно сгорещена скара.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Летни гювечи

Тюрлюгювеч Прoдукти: 3-4 глави лук, 2 патладжана, 1 шепа зелен боб, 1 тиквичка, 1 шепа бамя, 5-6 картофа, 4-5 чушки, 2 моркова, 1 парче целина, 1 шепа грах, 1 парче прясно зеле, 3-4 домата, 1 к.ч...

Котешка стъпка чисти артериите

Освен че чисти артериалните плаки, билката се използва и при смущения в кръвоносната система, миоми на матката, мастопатия на млечната жлеза, фиброми, аденоми, нощно напикаване. Отварата се приема и з...

Направете на лимона къщичка за зимата

Имам голям лимон, на 5-6 години, расте в стаята в дървено каче с размери 1х1 м, но поради огромните си размери трябва да бъде изнесено навън. Какви условия трябва да му осигуря за нормално презимуване...

Кожените ни вещи – как да се грижим за тях

Държим те да блестят като слънце и да ухаят приятно. Всичко зависи от нас, от нашето умение да ги почистваме, съхраняваме и поддържаме. Обувките Преди да се решим на покупка, първото нещо, з...

Начало