Още рецепти » Вестник за градината, брой 16

 Вестник за градината, брой 16
Излиза на 19 април (сряда)


В броя:
• Засаждане и грижи за доматите
• КАТАЛОГ на луковици за есенно засаждане – лалета, нарциси, зюмбюли, лилиуми, ириси, фрезии и много други. ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ
• Вкусни пъпеши и дини от дворната градина
• Умеете ли да присаждате на ластар?
• Защо понякога овошките не дават плодове
• Засаждане и грижи за рододендрона
• Гъстите лехи повече страдат от болести
• Лимонът също се нуждае от резитба
• Пазете листата на сливите от болестта червени петна
• Видове градински почви

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Специалитети с миди

Миди по испански Продукти за 4-5 порции: 2 кг миди, 2 ч.ч. вода, 2 ч.ч. бяло вино, 1 глава лук, 1-2 с.л. брашно, дафинов лист, мащерка, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Заливаме мидите с ...

Атон – раят, забранен за жени

Близо дo Солун се простира загадъчен полуостров, на който времето сякаш е спряло. Широк десет и дълъг петдесет километра, Атон е кътче от земния рай, приютило двайсет манастира, кацнали върху надвесен...

Кованата мебел – прегръдка на влюбени

Замисляли ли сте се, защо така ни привлича кованата мебел? Възможно ли е чувственосстта на нейните извивки да ни остави равнодушни? Преплетените, някога горещи метални дъги, сякаш напомнят прегръдката...

Как да сготвим джолан

Джолан с кисело зеле Прoдукти: 1 свински джолан, 800 г кисело зеле, 1 глава лук, 200 г бекон, 1 ч.ч. сухо бяло вино, 2 с.л. свинска мас, 2-3 зърна бахар, 2-3 зърна хвойна, черен пипер, сол. ...

Начало