Още рецепти » Вестник за градината, брой 17

 Вестник за градината, брой 17
Излиза на 26 април (сряда)


В броя:
• Готварска сол мори плевелите край оградата
• Мога ли да размножа разкошния си клематис?
• Как да определим какъв тор ни трябва?
• Захванете си маслина от клонче
• Цикламата излиза на балкона
• Време е да сеете зелето
• Рози украсяват балкона
• Отгледайте си ананас в саксия
• Дребни галици тормозят растенията
• Не слагайте дойцията на сянка
• Вътрешният двор - как да го организираме?
• Върбинката обича яркото слънце
• Не забравяйте да полеете ягодите
• Соя ще израстне навсякъде в градината
• Искате ли да завъдите сусам?

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Пелин се прави от ароматно грозде

Старобългарската напитка е преминала през вековете благодарение на постоянството на нашите винари. Някои я сравняват с италианския вермут, въпреки че думата "вермут" е немска и означава &quo...

Десерти с плодове от компот

Желе от консервирани плодове Прoдукти: 1 л вода, 500 г захар, 60 г желатин, 200 мл /1 ч.ч./ бяло вино, 1 лимон, 150 г каймак, подсладен с 50 г захар, 1 кг плодове от различни компоти, предварително ...

Подгответе коледничето за цъфтеж

Коледничето или още коледен кактус (Schlumbergera truncatus, синоним Zygocactus truncatus) също се подготвя за цъфтеж от октомври. Напомняме, че за разлика от други представители на семейството, колед...

Триградското ждрело

Намира в западната част на Родопите. Това е и най-големия карстов район в България с над 150 пещери. Ако сте любители на пещерния туризъм това е вашето място. Приключенията започват от момента, ...

Начало