Още рецепти » Хепатобион – нов уникален пробиотик

 Хепатобион – нов уникален пробиотик

Новият пробиотик на научно-изследователската лаборатория на Лактина ООД съдържа млечнокисели бактерии, изолирани от естествени природни източници в България. Те са специално подбрани съобразно техните функционално-здравни характеристики и възпроизвеждат полезните свойства на млечнокиселите бактерии като основни биологични регулатори на храносмилателния тракт. В Хепатобион са включени комплекс от щамове Lactobacillus bulgaricus – с уникални качества и здравословни ефекти като: укрепване и стимулиране на имунната система, възстановяване на полезната чревна микрофлора, подобряване и нормализиране на процесите в стомашно – чревния тракт, които водят до подобряване на здравето. Хепатобион е добавено и натурално българско розово масло.

Виж още:

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Фотоплочката – нещо интересно на пазара

Съвременните строителни технологии не стоят на едно място. Жестоката пазарна конкуренция кара производителите да измислят все по-иновационни методи и материали. Сред бързоразвиващите се технологии е п...

Охрид – бисери от езерото и историята

Може би най-популярната чуждестранна дестинация за българските туристи е тази до Охрид и Охридското езеро. Това не е случайно. Кацнал на живописния бряг на езерото, градът сияе като бисер сред запусна...

Пролетни баници

Клин със спанак Прoдукти: 2 ч.ч. брашно, 1 кг спанак, 1 ч.ч. разтопено краве масло, 1 ч.ч. ориз, 250 г натрошено сирене, 7 яйца, сол. Замесваме меко /банично/ тесто от брашното, 1/2ч.л. сол, 1...

Как се прави суфле

Суфле със сирене Продукти за 2-3 порции: 2 с.л. краве масло, 2 с.л. брашно, 180 мл прясно мляко, 100-150 г сирене, 2-3 яйца, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Приготвяме от брашното, масл...

Начало