Още рецепти » Вестник за градината, брой 10

 Вестник за градината, брой 10
Излиза на 8 март (сряда)


В броя:
• Дойде време и за средно ранните домати
• Формиране на нискостъблена овощна градина
• Как се сади смокиня
• Не изхвърляйте люспите на лука
• Помогнете на лимоните да цъфнат
• Изберете подходяща почва за саксийните цветя
• Наторете градината с амофос
• Как се засаждат далиите
• Срещу бактерийния пригор използвайте медни препарати
• Хортензията обича кисели почви
• Как да си направим езеро в градината
• Вече можете да сеете леща
• Как да си отгледате сладки картофи
• Засейте си див пъпеш


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Десерти с ябълки

Кисел от ябълки Прoдукти: 750 г ябълки, 5 ч.ч. вода, 1 ч.ч. нишесте, 1 к.ч. захар, 1 ванилия, лимонена киселина. Нaчин на приготвяне: Измиваме ябълките и ги обелваме. Почистваме ги от семеннат...

Шенонсо – Женският замък

Шенонсо се намира на 30 км източно от град Тур на брега на р. Шер. През петвековното му съществуване в него са живели 6 знаменити френски дами – Катрин Брюсон, Диана Поатие, Катерина Медичи, Луиза Лот...

Детето ми е в кувьоз – ще ослепее ли?

Проблема коментира д-р Станимира Желязова, ординатор в отделението за недоносени деца в Първа многопрофилна болница за активно лечение-София В случая става дума за ретинопатията, която е характе...

Консервиране на телешко месо

Говежди суджук Прoдукти: 10 кг говеждо месо, 220 г сол, 5 г селитра, 5 г захар, 30 г кимион, 30 г черен пипер, 30 г червен пипер Нaчин на приготвяне: Нарязваме говеждото месо на парчета от 50-1...

Начало