Още рецепти » Вестник за градината, брой 10

 Вестник за градината, брой 10
Излиза на 8 март (сряда)


В броя:
• Дойде време и за средно ранните домати
• Формиране на нискостъблена овощна градина
• Как се сади смокиня
• Не изхвърляйте люспите на лука
• Помогнете на лимоните да цъфнат
• Изберете подходяща почва за саксийните цветя
• Наторете градината с амофос
• Как се засаждат далиите
• Срещу бактерийния пригор използвайте медни препарати
• Хортензията обича кисели почви
• Как да си направим езеро в градината
• Вече можете да сеете леща
• Как да си отгледате сладки картофи
• Засейте си див пъпеш


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Тясната тераса става приказна градина

За много от градските любители на цветя сандъчето под прозореца или балкона си остават, единствената възможност да се занимават с това приятно и полезно хоби - цветарството. Красиво озеленените балкон...

Консервиране на зеле

Кисело зеле на глави Прoдукти: 30-35 кг зеле, 1,250 кг сол, 25 л вода Нaчин на приготвяне: Избираме зелки с тегло над 1 кг, почистваме ги от външните листа и цепваме кочаните на кръст...

Витражите в съвременното жилище

Кой може да си позволи витражни стъкла в дома си? ВИП класата, истинските ценители с добър доход или обикновените хора, които имат и вкуса, и желанието да се радват на витража в своето жилище? Ще се...

Дреболии в гювечета

Пилешки дробчета в гювечета Прoдукти: 1 кг пилешки дробчета, 4-5 глави лук, 1-2 ч.ч. олио, 500 г картофи, 1 ч.ч. бяло вино, 1 лимон, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Загряваме половината ...

Начало