Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 2

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 2
Излиза на 20 януари (петък)

В броя: Бухти на фурна, Сарми с пръжки, Попчета на фурна, Мързелив тутманик, Суха баклава, Милинки с кисело мляко, Риба “Орли”, Хапки от готови кори, Мини кроасанчета, Кекс със сирене, Еклери със солена плънка, Родопски кебап, Пандишпанов кекс, Печени скумрии с вино, Гювеч от шаран, Праз яхния, Кокошка по градинарски, Дроб с кисело мляко, Рагу с телешко месо, Рагу с пилешки дреболии, Ризото с пилешко месо, Ризото с грах и шунка, Бахчевански гювеч, Бозбаш, Огретен от грах, Фрикасе от грах, Яхния от грах, Зимна зеленчукова чорба, Минестроне с грах, Шора с пиле, Кисела торта, Тиквеник с ябълки, Скалички и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Постни ястия с картофи

Картофи по лионски Прoдукти: 1 кг картофи, 3 глави лук, 4 с.л. масло, магданоз, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Сваряваме добре измитите картофи, обелваме ги, нарязваме ги на кръгчета...

Десерти с плодове от компот

Желе от консервирани плодове Прoдукти: 1 л вода, 500 г захар, 60 г желатин, 200 мл /1 ч.ч./ бяло вино, 1 лимон, 150 г каймак, подсладен с 50 г захар, 1 кг плодове от различни компоти, предварително ...

Как да употребяваме гипсокартона

Гипсокартонът е композитен материал във вид на листове, чиято дължина бива от 2,5 – 4,8 м, ширината 1,2 – 1,3 м и дебелина 8-24 мм. Основата на такъв лист е гипс, а външните повърхности са облицовани ...

Как да си направим оранжерия?

Оранжерията e винаги желаният помощник на всеки който има дворно място и мечтае да прибере по-рано екологично чиста и богата на витамини реколта. Оранжерията е продължението на парника. В парника ...

Начало