В броя:
• Ягодите се пресаждат през септември
• Кладницата е най-лесна за култивиране
• И сега можете да сеете репички
• Овошките пожълтяват по-рано, ако са болни
• Украсете прозореца с делвички
• Отсега си подгответе смеската за зимни разсади
• Искате ли да отгледате супер ранно зеле
• Как се размножава фисташката
• Подхранвайте вторите култури, за да родят повече
• Щом бегонията заспи, извадете грудките й
• Старата бъчва може да стане като нова
• Изчистете лимона от щитоносните въшки
• Не събирайте наведнъж семената на кученцето
• Сейте космоса направо в лехата
• Все още можете да разделите аира
• Лаперузия – една непозната красавица
• Двугодишните цветя заемат мястото си
• Как се отглеждат аспержите
• Изгонете земните бълхи от двора си
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)
Виното от касис е много полезно с ценните си съставки и приятния си аромат. Не се приготвя трудно. Касисът се отличава от червеното и бяло френско грозде с по-голямото захарно съдържание и по-силен ар...
СОЛЕНИ Пудинг с кашкавал Прoдукти: 500 г кашкавал, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 4 с.л.брашно, сол. Нaчин на приготвяне: Размиваме млякото в брашното и сваряваме сместа на умерен огън. Кога...
Присаждането е основният начин за размножаване и единственият начин за облагородяване и преоблагородяване на дървесните овощни видове. При размножаването най-често се използва присаждането на спяща п...
Построен през втората половина на XVII в. от Краля Слънце - Луи XIV, Версай се е превърнал в символ на френското величие, в апотеоз на разточителството и разкоша. Дворецът е включен в програмата на вс...