В броя: Шаран с чеснов сос, Огретен от праз, Прясно зеле по ловджийски, Овчарски сарми, Пълнени зелени домати, Пиле с бамя, Пълнена пуйка със зеленчуци, Бахчевански гювеч, Свински ребърца в зелеви листа, Телешко със зелени домати, Тракийски есенен гювеч, Яхния от телешко месо и дюли, Мусака с телешко месо и тиква, Табуле, Кавърма от риба, Леща по манастирски, Дюлева манджа, Картофена яхния с праз, Фрикасе от зеленчуци, Яхния от дюли, Паламуд със зеле на фурна, Яхния от прясна бамя, Праз плакия, Клин чорба, Пълнена зелка със зеленчуци, Бамя по килифаревски, Курбан чорба от пиле, Тракийска баница с ябълки и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Соленки на фурна Прoдукти: 500 г готово бутер тесто, 1 жълтък, 50 г сирене, 1 ч.л. ким, 1 ч.л. сол. Нaчин на приготвяне: Разстиламе готовото тесто и го намазваме с жълтъка, който сме разбил...
Често, завърнали се вкъщи изморени и изнервени, на ръба на изтощението, си го изкарваме на най-невинните - децата. Достатъчна е само една погрешна стъпка от тяхна страна, за да им наговорим необмислен...
Затворените пространства на съвременните офис-сгради, в които прекарваме по-голямата част от деня, прекъсват връзката ни с природата и влияят неблагоприятно върху психиката и комфорта на човека. Затов...
Сред пищната зеленина на листата на дълга дръжка се разтваря червено гланцово покривало. Над него се извисява съцветието. Необичайната форма на цветовете е причина да наричат антуриума цвете на любовт...