Още рецепти » Вестник за градината, брой 22

 Вестник за градината, брой 22
Излиза на 31 май (сряда)


В броя:
• Зеленчуците растат добре в тревата
• Погрижете се за прецъфтелите лалетата
• Основни методи за размножаване на рози
• Особености при отглеждането на късни домати
• Хинап се присажда и през лятото
• Лози с женски цветове се опрашват изкуствено
• Под сянката на ореха засадете брунера
• Китайските черници ще ви изненадат с превъзходния си вкус
• Време е да засеете многогодишните цветя
• Пазете бостана от брашнестата мана
• Загърляйте картофите навреме
• Засадете си декоративен лук


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Как да сготвим калмари

Панирани калмари Прoдукти: 8 калмара, 4 с.л. галета, 2 яйца, 1/2 ч.ч. олио. Нaчин на приготвяне: Почистваме и измиваме калмарите. Нарязваме ги на парчета, които потапяме последователно в галет...

Салати с морски дарове

Пъстра салата с миди Прoдукти: 250 г консервирани миди, 250 г пресни гъби, 6 картофа, 1 глава целина, 1 1/2ч.ч. майонеза, сол. Нaчин на приготвяне: Почистваме продуктите и сваряваме поотделно к...

Вкусотии с пилешки дреболии

Пилешки дробчета по ловджийски Прoдукти: 900 г дробчета, 150 г брашно, 1 ч.л. черен пипер, 6 с.л. олио, 25 г краве масло, 12 по-големи гъби, 100 г кромид лук, 1-2 счукани скилидки чесън, 2 с.л. ...

Консервиране на праскови

Печен конфитюр от праскови Прoдукти: на 1 кг праскови - 300 г захар, 1/4 ч.л. лимонтузу Нaчин на приготвяне: Попарваме прасковите, обливаме със студена вода и ги обелваме. Нарязваме ги на па...

Начало