Още рецепти » Вестник за градината, брой 22

 Вестник за градината, брой 22
Излиза на 31 май (сряда)


В броя:
• Зеленчуците растат добре в тревата
• Погрижете се за прецъфтелите лалетата
• Основни методи за размножаване на рози
• Особености при отглеждането на късни домати
• Хинап се присажда и през лятото
• Лози с женски цветове се опрашват изкуствено
• Под сянката на ореха засадете брунера
• Китайските черници ще ви изненадат с превъзходния си вкус
• Време е да засеете многогодишните цветя
• Пазете бостана от брашнестата мана
• Загърляйте картофите навреме
• Засадете си декоративен лук


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Гобленът в съвременния интериор

Всеки, който поне малко се интересува от оформление на интериора, задължително е чувал за гоблена. Гобленът най-често се свързва със средновековна Франция, замъци, рицари, и прочее атрибути на онова в...

Бугенвилея краси терасата

Това прекрасно градинско растение носи името на френския мореплавател Бугенвил живял през 18 век. Известни са около 18 вида бугенвилеи - трънливи дървета, храсти и лиани, вечно зелени или листопадни...

Гозби с пресен лук

Супа от зелен лук Прoдукти: 2 връзки зелен лук, 1-2 с.л. ориз, 1 яйце, 4 с.л. олио, 1 к.ч. кисело мляко, 1-2 сухи люти чушлета, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме лука на парченца п...

Избрано от гръцката кухня

Маслинена супа Прoдукти: 15 маслини, 1 шепа ориз, 1 глава лук, 2-3 с. л. брашно, 3-4 с.л. олио, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Изчистваме маслините от костилките и ги разрязваме на две. С...

Начало