Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 25. Излиза на 8 декември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 25. Излиза на 8 декември (петък)

В броя: Свинска пастърма, Бързи бухти, Тутманик със сух хляб, Дроб сарма от кайма, Ябълков салам, Милинки със сух хляб, Бърза баница без яйца, Свинско тепси-кебап, Ориенталска мусака, Сарми с прясна зелка, Пълнена печена тиква, Кебап върху ориз, Пълнени чушки по бургаски, Нестинарски гювечета, Леща по селски, Гювеч с праз и кисели краставички, Задушено пиле с оризова плънка, Боб чорба, Леща по манастирски, Пафези, Доматени кюфтенца, Пържен фасул, Гъби с праз, Зрял фасул по тракийски, Леща плакия, Попска яхния, Триеница каша, Сладки котлети от тиква, Парфе с белтъци и още 100 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)


Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Музиката и здравето на детето

Приобщаването към музиката трябва да започне от най-ранно детство, но за много родители това е обучаването в различни музикални школи и досадни многочасови упражнения на цигулка и пиано. Безспорна е...

Цветовете в кухнята

Традиционната кухня е душата на всеки дом. В нея не само готвим и се храним, но и често приемаме гости, говорим по телефона, гледаме телевизия, и всъщност през по-голямата част от деня сме тук. Затова...

Зокумът – как да се грижим за него

Всички познаваме зокума - потъналия в цветове ароматен храст, който бабите ни засаждаха в големи делви или тенекии и настаняваха на най-слънчевото място около къщата. В градското ни битие той почти из...

Как да сготвим пържолите

Кюстендилски пържоли Прoдукти: 5 свински пържоли, 10 скилидки чесън, 2 с. л. брашно, олио, сол и черен пипер. Нaчин на приготвяне: Начукваме пържолите с дървено чукче, поръсваме ги със сол и че...

Начало