В броя: Дроб-сарма, Яхния от пилешки воденички, Телешка шкембе чорба, Пилешки дробчета по ловджийски, Брюкселски медальон, Вито шкембе от Чепеларе, Попска яхния с бъбреци, Фрикасе от телешки дреболии, Касапски сарми, Овчарска кавърма, Дробчета по селски, Селска чорба от агнешки чревца, Мезе от шкембе с чесън, Телешки дроб с лук, Топла агнешка пача, Агнешки главички в шкембе, Агнешко кукуреч, Бъбреци с пресен лук, Яхния от агнешко шкембе, Черен дроб “Су-чуан”, Руло от телешко шкембе, Мозък по шопски, Кебап от сърца, Телешки език с арпаджик и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Есента е време за увеличена активност на бъбреците. За да си представим какво е тяхното натоварване, ще подчертаем само един факт - за 24 часа бъбреците средно 60 пъти пропускат през себе си кръвта, к...
Почистваме от загнилите места различни сортове ябълки и ги настъргваме на едро ренде или ги нарязваме много ситно. Заливаме ги с вряла вода, така че да ги покрие и оставяме да ферментират няколко дни....
Изборът на този плод напомня за някакъв ритуал, а всъщност си е чиста лотария. Докато не разрежем динята, ние не знаем на какво сме попаднали - на анемичен и съвършено безвкусен екземпляр или на сочно...
Пазарджишка туршия Прoдукти: 5 кг камби, 1 кг моркови, 2 глави карфиол, 2 главички целина; зa маринатата: 500 мл олио, 500 г захар, 1 л оцет, 8 ч.ч. вода, 1 пакетче черен пипер на зърна, 5 дафин...