В броя: Коледен козунак ,Баклава със смокини и стафиди, Бурма бюрек, Коледно пънче, Македонска баница, Коледна камбанка, Шекерпаре, Бохча баница, Саварен, Сарма кадаиф, Сиропирана млечна баница, Шоколадова коледна звезда, Коледна медена пита, Тиквеник с късмети, Сладка баница, Руло със сушени плодове, Сиропиран какаов сладкиш, Торта с елхичка, Торта “Зимен пейзаж”, Орехова торта с кафе и бишкоти, Луксозна торта с банани, Шоколадова торта с кокосов крем, Сусамени обувчици, Татлии, Сиропирани шоколадови пасти, Сладки за елха, Коледни ботушки, Коледни бисквити, Котешки лапички, Пури, Шарени подкови, Скалички, и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Едно от най-интересните растения, отглеждани при домашни условия, е Mimosa pudica, известна с популярното название "срамежлива мимоза”. Наречена така поради способността си да извършва бързи движ...
Пиле фрикасе Прoдукти: 1 пиле, 60 г краве масло, 2-3 с.л. брашно, 2-3 жълтъка, 1 лимон, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме пилето на порции и го сваряваме в подсолена вода. Одтелно з...
Пушени ребра със зрял фасул Прoдукти: 500 г пушени свински ребра, 300 г зрял фасул, 1 глава лук, 1 ч.л. червен пипер, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Накисваме боба за 1 нощ в студена...
Природен парк Русенски Лом е разположен по долината на река Русенски Лом в северната част на България и е една от десетте територии обявена за защитена през 1970 г. с обща площ от 3408 ха. Сред множес...