В броя: Механджийска капама, Овчарски гювеч, Крем „Брюле”, Свински бут с топено сирене в гювеч, Мелничарска кавърма, Врачански кебап, Пиле на фурна с картофи, Топли пънчета, Шунка запечена с праз, Манастирска яхния, Руло от картофи, Постна капама, Воденичарска кавърма, Картофена яхния с праз, Пирян, Калугерска плакия, Фрикасе от картофи, Зимна вегетарианска сарма, Каша от зрял боб, Ябълкова запеканка, Печен крем, Щрудел с дюли и мед, Парфе с компот от кайсии, Лимонов мус, Крем “Шарлота” с портокал, Ватрушки и още 115 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Зад това научно име с латински произход се крие едно банално, но страшно неприятно явление - лошият дъх. Оказва се, че от него страдат два пъти повече мъже, отколкото жени, затова, ако шефът и колегит...
Наричат тревата коса на земята и едва ли има по-силно и по-вярно определение от това. Нейните владения в природата тръгват от морския бряг и от леговищата на реките и се извисяват до пустия свят на ск...
Бързи курабийки Прoдукти: 4 яйца, 1.5 ч.ч. захар, 1 ч.ч. кисело мляко, 1 ч.л. сода бикарбонат, 1 бакпулвер, 1 ч.ч. мас /маргарин/, 1 кг брашно Нaчин на приготвяне: Бием яйцата и захарта с ми...
Сарми с гъби Прoдукти: 500 г печурки, 1 ч.ч. ориз,, 2 глави лук, 2 с.л. стафиди, 1 к.ч. олио, 2 жълтъка, 1 ч.ч. кисело мляко, лимонов сок, магданоз, черен пипер, сол, лозови листа. Нaчин на при...