В броя: Габровска яхния от охлюви, Бухти със сирене, Тутманик с готово тесто, Козуначена баклава, Пиле “Аблама”, Добружанска кавърма, Пилешка дроб сарма, Млечна баница с лапад, Кебап кюфте, Месеница със спанак и сирене, Банички с копривена плънка, Телешко, задушено с пресен лук, Огретен от спанак и пилешко месо, Пиле с яйца и лапад, Пържена баница, Мариновани кюфтета, Яхния от спанак, Капама от лапад, Спаначено суфле, Цифия, Пълнени марули, Заек с пресен лук, Яхния с лозови листа, Троянска манджа, Фрикасе от коприва, Сарми от маруля, Лапад с ориз, Комбус, Лапад на фурна, Мусака с маруля, Спаначено руло с топено сирене, Бърканица, Ямболски соленки, Сиропирани еклери и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
От древността на кехлибара се приписва свойството да дарява притежателя си с дълголетие и дори безсмъртие. От тази смола са приготвяли лечебни мехлеми за рани, при лечение на кръвохрачене, при болести...
По принцип болките в стомаха се появяват доста често във всяка детска възраст. При кърмачето до 1 година болката е предизвикана преди всичко от колики и натрупване на газове в червата. Болката се изяв...
През последните години на пазара се появи една странна подправка, предлагана в натурален вид – като коренища или като прах. Тази “лютива сладост” носи странното име джинджифил. В света е известен с ла...
Хрупкави люти чушки Прoдукти: 2 кг люти чушки /най-добре “бяла шипка”/, 10 с.л. сол, 10 с.л. захар, 1 бутилка оцет /6%/. Нaчин на приготвяне: Подрязваме дръжките на чушките, наизбождаме ги с и...