В броя: Габровска яхния от охлюви, Бухти със сирене, Тутманик с готово тесто, Козуначена баклава, Пиле “Аблама”, Добружанска кавърма, Пилешка дроб сарма, Млечна баница с лапад, Кебап кюфте, Месеница със спанак и сирене, Банички с копривена плънка, Телешко, задушено с пресен лук, Огретен от спанак и пилешко месо, Пиле с яйца и лапад, Пържена баница, Мариновани кюфтета, Яхния от спанак, Капама от лапад, Спаначено суфле, Цифия, Пълнени марули, Заек с пресен лук, Яхния с лозови листа, Троянска манджа, Фрикасе от коприва, Сарми от маруля, Лапад с ориз, Комбус, Лапад на фурна, Мусака с маруля, Спаначено руло с топено сирене, Бърканица, Ямболски соленки, Сиропирани еклери и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
За много българи този град е неповторима възможност да се потопят в романтичната атмосфера на българските градчета от епохата на Възраждането. Освен че е запазил уникалната си възрожденска атмосфера, ...
Може ли на детето да се дава храна към която майката е алергична? Разбира се, че може. Трябва ада знаете, че се онаследява не реакцията на конкретни алергени, а типът на имунния отговор. Ако у де...
Построен през втората половина на XVII в. от Краля Слънце - Луи XIV, Версай се е превърнал в символ на френското величие, в апотеоз на разточителството и разкоша. Дворецът е включен в програмата на вс...
Трапезарията се завръща в нашия дом, възстановявайки загубените си позиции заради по-малка жилищна площ. Тя ни подарява възможността да се порадваме на уютните домашни празници, пищните обеди и романт...