Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 8. Излиза на 13 април (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 8. Излиза на 13 април (петък)

В броя: Габровска яхния от охлюви, Бухти със сирене, Тутманик с готово тесто, Козуначена баклава, Пиле “Аблама”, Добружанска кавърма, Пилешка дроб сарма, Млечна баница с лапад, Кебап кюфте, Месеница със спанак и сирене, Банички с копривена плънка, Телешко, задушено с пресен лук, Огретен от спанак и пилешко месо, Пиле с яйца и лапад, Пържена баница, Мариновани кюфтета, Яхния от спанак, Капама от лапад, Спаначено суфле, Цифия, Пълнени марули, Заек с пресен лук, Яхния с лозови листа, Троянска манджа, Фрикасе от коприва, Сарми от маруля, Лапад с ориз, Комбус, Лапад на фурна, Мусака с маруля, Спаначено руло с топено сирене, Бърканица, Ямболски соленки, Сиропирани еклери и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Салати с майонеза

Богата салата Прoдукти: 200 г шунка, 100 г млад грах от консерва, 100 г мариновани или консервирани гъби натюр, 200 г картофи, 200 г моркови, 1 главичка целина, 100 г кисели краставички, 2 яйца, ...

Най-важното за мозайката

Преди хиляди години хората събирали малки камъчета, парчета стъкло и отломки от керамична посуда, за да украсят своите домове с рисунки. Те покривали с мозайка подове, стени, тавани и дори мебели. ...

Как да сготвим пуйка

Коледна пуйка със стафиди и орехи Прoдукти: 1 пуйка около 3 кг (по желание може да вземем кокошка), 60 г масло, 100 г кайсиево сладко, 1 щипка смлян джинджифил, 1 ч.л. червен пипер, 200 г стафид...

Аристократичният блясък на Будапеща

Следите на този изумителен град се губят в дълбоката древност, но съвременният му блясък очарова туристи от целия свят. Неслучайно много обекти в града са включени от ЮНЕСКО в списъка на световното ку...

Начало