В броя: Гъбена каша с бяло вино, Воденичарска кавърма, Млечен кебап, Татарско руло с гъби, Пикантна яхния с гъби, Гъбен кебап, Гъби плакия, Мусака от гъби, Огретен от гъби, Руло от гъби, Суфле от гъби, Пълнени гъби на фурна, Бяла яхния, Пилешка каша с гъби, Винен кебап с гъби, Лозови сармички с гъби, Фрикасе от гъби, Дряновска гъбена чорба, Пилешки дреболии с гъби, Баница с шунка и гъби, Гъби по овчарски, Гъби с ориз и тиквички, Яхния от гъби и моркови, Мишмаш от домати и гъби, Гъбени крокети, Гъби магданозлия, Панирани чеснови гъби, Пълнен кашкавал, Зеленчукови бонбони, Гъбена супа с топено сирене, Торта с гъби, Картофена салата с гъби и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Модерната кухня все по-често използва този зеленчук, като го влага в най-различни ястия, повечето от които полезни за хората от всички възрасти. Популярността му се дължи предимно на факта, че празът ...
Освен че чисти артериалните плаки, билката се използва и при смущения в кръвоносната система, миоми на матката, мастопатия на млечната жлеза, фиброми, аденоми, нощно напикаване. Отварата се приема и з...
Домашна баклава Прoдукти: 0.5 кг фини кори за баница, 0.5 кг орехови ядки, около 400 г. масло, 1 ч.ч. захар, канела; зa сиропа: 4 ч.ч. захар, 2.5 ч.ч. вода, 1/2 ч.ч. мед, лимонова кора, канела,...
Кафето (Coffea), без което не можем, се получава от едно екзотично растение. То произхожда от Африка, някогашното царство Кофа, сега провинция на Етиопия, на чието царство е взело името. В родината си...