В броя: Имамбаялдъ, Летен качамак с чушки, Панирани пилешки воденички, Миди плакия, Домати на фурна по тракийски, Свинско печено с бира, Кашкавал паниран в бирена паста, Картофени оченца, Шарена лятна гозба, Огретен от патладжани, Станимашка яхния, Суфле от патладжани, Хлебен хайвер, Шницели от пържени пиперки, Панирани медальончета от свинско филе, Постна супа с топчета, Хрупкаво пиле със зеленчуци, Панирани домати, Манастирска салата, Соленки с кайма и патладжани, Пълнени патладжани, Патладжани бюрек, Сладкиш със запечени праскови, Грис-халва с малини, Тути фрути, Суфле от извара с малини, Сиропирана плодова пита, Парфе с малини и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Сурова царска туршия Прoдукти: 5 кг камби, 2 кг моркови, 2 кг карфиол, 1 глава от целина с листата, 2 л оцет, 1,5 ч.ч. захар, 1 непълна ч.ч. олио, 1 ч.л. черен пипер, 2 дафинови листа, 3-4 зърна...
На пръв поглед тези рядко отглеждани у нас растения лесно могат да се вземат за обикновени хвойнови храсти. Докато не цъфнат! Тогава всеки, който има макар и бегли ботанически познания, ще се замисли ...
Супа от аспержи с ориз Прoдукти: 300 г аспержи, 1 к.ч. ориз, 200 г сирене, 100 г краве масло, сокът от половин лимон, черен пипер, копър, сол. Нaчин на приготвяне: Киснем нарязаните на малки п...
Добиването на вода от собствени водоизточници е популярно у нас в населените места, които не са водоснабдени или имат проблем с редовното подаване на вода. В тези случаи най-често се разчита на подзем...